Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2010 14:45 - ЖАЖДА ЗА ЩАСТИЕ
Автор: kens Категория: Изкуство   
Прочетен: 820 Коментари: 0 Гласове:
0



   Тази част от вилната зона бе гъсто населена и сега можеха да се видят николцина летовници по пътя и излежаващи се собственици в шезлонгите си.  Идилично местенце,  няма спор!  Прецъфтелите липи все още ароматизирваха въздуха,  ухаещ на влажна скала и полски цветя.    Така е, някои си живееха живота,  докато други едва преживяваха...
   -  Да влезем вътре  -  предложи чакащата до колата собственичка на вилата.    Аз и подадох мълчаливо ключовете, а тя ги пое, усмихвайки се. Този път не докосна нито един от пръстите ми, но за сметка на това попита:
   -  Притеснява ли те нещо?
   -  Не. Защо?
   -  Изглеждаш разтревожен.  Не бой се, аз не хапя.
   Усмихнах се от учтивост и я последвах в прохладното антре.  Самият факт, че използва израза "не хапя", ме накара още повече да настръхна, но подсъзнателно вече бях решил да се поддам на провокациите и, тъй като те бяха нож с две остриета, освен в случяй, че съпругът и е пълен идиот, а той не беше.  Явно тя съзнаваше какво прави и го правеше с пълното съзнание и отговорност, които се изискваха при подобен род прояви.
  Флиртът не само че беше  полезен като най-полезното и ефикасно средство против изневяра за всички жени, ами и наложителен.  Нищо друго, освен косумирания флирт, не е по ефикасно средство що се отнася до взетото вече решение на жената да кривне.
    Невъзможно е да се утоли жажда с парче сухар, например.  Наркоманът иска дрога.  Страстният пушач  -  цигара.  Алкохоликът  -  алкохол.  Тяхната жажда не може да бъде задоволена с нещо друго, към което те не са пристрастени. 
   Жената иска любов, иска да и се обръща внимание.  Тя има нужда от тръпка, от това някой не само да я носи на ръце, а, от време на време, да я слага и на земята...  Тя е абстрактно същество, което се храни с реални неща!  Тя не живее с обичта на любимия мъж, а благодарение на ласките.  Престанете да ласкаете една жена и тя автоматичо ще забрави за какво стои до вас.  Ако имате деца, тя би могла евентуално да повярва (т.е. да си втълпи), че е с вас заради тях, но, представете си, че ги нямате. Тогава? Къде може да намери "цигарата" от която се нуждае  в момента, ако вижда, че "тя" не е у вас? Отговорът, разбира се, е прост  -  при някой друг мъж, готов да и услужи с нужната "цигара", а защо не  -  и с целия "пакет"!
   Изневяра  -  колко кухо понятие, колко изкуствено, колко далеч от Истината. "Нема такова животно", има само задоволяване на физиологичните потребности или, в най-лошия случай  -  отмъщение.  По принцип, думата "изневяра" е синоним на думата "лъжа/излъгване" и, като такава, има отрицателен заряд с нейната негативна стойност.  Но и това не е съвсем вярно, защото - де факто - изразът "изневяра" е рожба на изкуствено оплождане/ин витро.  Като такъв, той по-скоро е виртуална реалност, отколкото реална част от Битието.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kens
Категория: Изкуство
Прочетен: 362787
Постинги: 443
Коментари: 101
Гласове: 618
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930